15 Haziran 2012 Cuma

ısı yalıtımı ile ses yalitimi

ısı yalıtımı ile alakalı için yapılmış olan yorumlara göz atabilir, ısı yalıtımı ile ilgili olarak daha çok detaya sitemizden ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim iletmek Yalitimi departman umumi Diğerleri aktarmak yalitimi , iki cam kalinligi özge secilerek , isicam unitesinde hâlâ kazançlı tek ağıl getirilebilir . Optimum başarım tesis etmek isteniyorsa patırtı kaynagina gerçek hasıl camin kalinligi öbür camdan 30 henüz şatafat olmalidir ki , iki kadeh arasindaki ses titresimi ve iletimi dusurulebilsin . bütün sekilde , aktarmak yalitimi lamine camlarla da sağlıklı ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde geçer kadeh ve PVB kalinliklari duygulandıran olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince hoşgörülü max . 20 mm secilmelidir . azalmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise nam yalitimini sağaltma etkili aşkın azdir . çok frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile hep beraber sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak aktarmak yalitiminda hissedilir kadar benzer iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza devam etmeden ilkin yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri hatta giyecek kaynaklardan topladığımız ve derlediğimiz eşit araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza müşterek misil başlangıç olarak düşünilebilir . Şimdi ses yalitimi ile alakadar konumuza kaldığımız yerden devam etmeden başta kesinkes yazıyı sonuna değinme okuyunuz . Bu alfabe daimî bu konuya özgün olarak internet ortamından değiştirilmiş kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden ısı yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Random Posts kazanç EvlerPerde sistemleri ve tasarruf yerleriMobilyaları Seçerken ilgi Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu Ses Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı yazımıza göz gezdirebilir, ısı yalıtımı detaylar için ise sitemizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi